Hembacka tarjoaa majoitusta saunarakennuksen kamarissa ja päärakennuksen yläkerrassa. Vaikka sauna on uudisrakennus, on saunakamarissa vanhan ajan tunnelma. Huone lämpiää kamiinalla ja tarpeen mukaan sähköpatterilla. Saunakamarissa on jääkaappi ja vedenkeitin. Rakennuksen katolla on aurinkopaneelit, jotka tuottavat sähköä sekä päätaloon että saunakamariin. Saunakamarissa majoittuu kaksi aikuista ja tarvittaessa saa myös patjan.

Päärakennuksen yläkerran isompaan huoneeseen majoittuu neljästä viiteen henkilöä ja pienempään huoneeseen kaksi. Molemmat huoneet on hiljakkoin remontoitu perinnerakentamisen menetelmin.

Hintaan kuuluvat lakanat, pyyhe, saunan käyttö ja wifi.

Hembackalla ei ole sisävessaa. Vieraiden käytössä on Biolanin kompostoiva vessa erillisessä rakennuksessa navetan päädyssä. Suihkua ei myöskään ole, mutta saunapadan vesi säilyy lämpimänä aamuun asti.

Majoitukseen kuuluu toiveiden mukainen aamupala, yksinkertaisimmillaan kahvi/tee ja voileipä tai monipuolinen ja runsas brunssintyyppinen kattaus, jolla pärjää pitkälle iltapäivään.

Majoittuminen 45 € per yöpyjä. Hintaan sisältyvät liinavaatteet, aamiainen ja saunan käyttö. Meillä käy maksuvälineenä tilisiirto, Mobile Pay ja käteinen.

Yöpyjän muistilista:

  • Kierrätys. Kierrätämme kaiken mahdollisen: muovin, lasin, metallin, pahvit ja paperit. Teethän samoin, kiitos! Kierrätyskomero löytyy päätalon eteisestä, biojätteet voit viedä keittiön kompostiastiaan.
  • Lemmikit. Ilmoitathan, mikäli mukanasi on tulossa lemmikki. Hembackassa vieraat ottaa vastaan pieni ja kiltti Einari-koira.
  • Mehiläiset. Hembackan mehiläisillä on omat pesät puutarhan puolella. Työläismehiläisiä saattaa näkyä myös pihan kukissa, mutta enimmäkseen ne suuntaavat meden hakuun kauemmas pihasta. Älä mene pesälle oma-aloitteisesti. Voimme yhdessä tutustua pesän elämään, kunhan varustamme itsemme suojavarustein. Mikäli jostain syystä saat mehiläisen (tai ampiaisen) piston, kerro siitä isäntäväelle. Meillä on pahojen allergiaoireiden varalta myös adrenaliinikynä saatavilla.
  • Myynnissä olevat tuotteet. Hunajaa voi ostaa pienissä (à 8 €) ja  isommissa (à 15 €) purkeissa.

Kuvia saunakamarista (muista huoneista kuvia tuloillaan:)