Hembacka tarjoaa majoitusta toistaiseksi vain saunarakennuksen kamarissa. Vaikka sauna on uudisrakennus, on saunakamarissa vanhan ajan tunnelma. Huone lämpiää kamiinalla ja tarpeen mukaan sähköpatterilla. Rakennuksen katolla on aurinkopaneelit, jotka tuottavat sähköä sekä päätaloon että saunakamariin. Kamarissa majoittuu kaksi aikuista ja tarvittaessa saa myös patjan (sänky 120 cm). Hintaan kuuluvat lakanat, pyyhe, saunan käyttö ja wifi.

Hembackalla ei ole sisävessaa. Vieraiden käytössä on Biolanin kompostoiva vessa erillisessä rakennuksessa navetan päädyssä. Suihkua ei myöskään ole, mutta saunapadan vesi säilyy lämpimänä aamuun asti.

Majoitukseen kuuluu toiveiden mukainen aamupala, yksinkertaisimmillaan kahvi/tee ja voileipä tai monipuolinen ja runsas brunssintyyppinen kattaus, jolla pärjää pitkälle iltapäivään.

Majoittuminen maksaa 45 € per yöpyjä. Hintaan sisältyvät liinavaatteet, aamiainen ja saunan käyttö. Meillä käy maksuvälineenä tilisiirto ja Mobile Pay.

Yöpyjän muistilista:

  • Kierrätys. Kierrätämme kaiken mahdollisen: muovin, lasin, metallin, pahvit ja paperit. Teethän samoin, kiitos! Kierrätyskomero löytyy päätalon eteisestä, biojätteet voit viedä keittiön kompostiastiaan.
  • Lemmikit. Ilmoitathan, mikäli mukanasi on tulossa lemmikki. Hembackassa vieraat ottaa vastaan eläkeikäinen lancashire heeler -rotuinen Mindy-koira.
  • Mehiläiset. Mehiläisillä on oma pesä puutarhan puolella. Työläismehiläisiä saattaa näkyä myös pihan kukissa, mutta enimmäkseen ne suuntaavat meden hakuun kauemmas pihasta. Älä mene pesälle oma-aloitteisesti. Voimme yhdessä tutustua pesän elämään, kunhan varustamme itsemme suojavarustein. Mikäli jostain syystä saat mehiläisen (tai ampiaisen) piston, kerro siitä isäntäväelle. Meillä on pahojen allergiaoireiden varalta myös adrenaliinikynä saatavilla.
  • Myynnissä olevat tuotteet. Hunajaa voi ostaa pienissä ja isommissa purkeissa. Purkit, hinnasto ja hunajareseptejä päätalon eteisessä. Yläkerran aulassa on kohtuullinen määrä kirjoja, ota mieluinen mukaasi.